Feminosan 90

€ 37,90
Inclusief BTW Geleverd binnen 2-3 werkdagen

Ondersteunt het overgangsproces**

De overgang; een periode in het leven van de vrouw waarin de hormoonhuishouding een nieuw evenwicht moet vinden. Elke vrouw ervaart dit op een andere manier, maar lichamelijke veranderingen zijn vaak tekenend voor deze tijd. 

** Gezondheidsclaims in afwachting van Europese toelating 

Aantal

Fyto-oestrogenen uit eigen omgeving zijn effectiever

Twee planten die we vaak inzetten bij de overgang zijn rode klaver en hop. Beide zijn namelijk een bron van fyto-oestrogenen.1 Zowel rode klaver als hop ondersteunen het overgangsproces.** Bovendien helpt hop bij opvliegers en overgangsverschijnselen zoals prikkelbare gevoelens.**

Naast rode klaver en hop bevat ook soja veel fyto-oestrogenen. Aziatische vrouwen gebruiken deze peulvrucht al eeuwen tijdens de overgang. Het verschil echter met de Europese vrouw is dat de menopauzale Oosterling soja al eeuwen in haar dieet heeft; de sojaplant komt namelijk van oorsprong uit het Verre Oosten. Door dit biotopische verschil hebben fyto-oestrogenen uit soja een beter effect op de Oosterse vrouw. 

Daarom hebben we bij Feminosan® gekozen voor fyto-oestrogenen uit ons eigen habitat. Rode klaver is in het wild door heel Europa te vinden. De humulus lupulus (hop) groeit alleen in Nederland en België in het wild.

Ingrediënten : L-Taurine, magnesium, Hop extract (Humulus lupulus), Angelica sinensis (Engelwortel), Rode Klaver extract (Trifolium pratense), Oligomere pro-anthocyanidinen (OPC), microcrystalline cellulose (vulstof), silicium dioxide (vulstof), magnesium stearaat (anti-klontermiddel), polysorbaat, carnaubawas (glansmiddel).

Bevat geen : GMO, gluten, gist, lactose, suiker, kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen.

Vitakruid
116868

Datasheet

Inhoud
90TABL

Specifieke referenties

ean13
8717438690032
Nieuw